Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δημοτικός αστυνομικός ο «εγκέφαλος» της συμμορίας με δράση και στο Περιστέρι



Ένας 30χρονος Έλληνας που στο παρελθόν εργαζόταν ως δημοτικός αστυνομικός στον Δήμο Τρίπολης.

Ένας 30χρονος Έλληνας, που στο παρελθόν εργαζόταν ως δημοτικός αστυνομικός στον Δήμο Τρίπολης φωτογραφίζεται ως ο «εγκέφαλος» της σπείρας ληστών με καλάζνικοφ που είχε δράση και στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2012 πυροβόλησαν 7 φορές εναντίον κοσμηματοπωλείου στην οδό Σαρανταπόρου στο Περιστέρι, δίχως ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός.

Τα μέλη της σπείρας κατηγορούνται ότι από το φθινόπωρο του 2011 διέπραξαν 49 ληστείες σε σπίτια, σούπερ μάρκετ και κοσμηματοπωλεία της Αττικής. Σε επτά ληστείες δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ κατά αστυνομικών και πολιτών δίχως ευτυχώς θύματα.

Πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου παριστάνοντας τους αστυνομικούς λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στη Στοά Φέξη, στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα ενώ είχαν τοποθετήσει αστυνομικό φάρο στο όχημά τους.

Σε δύο κρησφύγετα σε Πατήσια και Χαϊδάρι βρέθηκαν 4 όπλα καλάζνικοφ, 3 περίστροφα, 3 πιστόλια, 1.000 σφαίρες, 6 χειροβομβίδες, εκρηκτικά, 4 αλεξίσφαιρα γιλέκα και ένας πολιορκητικός κριός.

Στην σπείρα των ληστών φέρεται να μετείχαν ακόμα 5 Αλβανοί, ηλικίας 23 έως 27 ετών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί γνωστές καραμέλες

Peristeri News

ΔΥΠΑ: 2.000 νέες θέσεις εργασίας για ΑμεΑ σε δήμους

Peristeri News

Leave a Comment