Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

«Πράσινο» φως από το υπ. Οικονομικών για 35 εκατ. ευρώ στην ΚΕΔΕ



Ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ποσό 35 εκατ. ευρώ θα διαθέσει το υπουργείο Οικονομικών στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), καθώς διαπιστώθηκε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ότι η σχετική πίστωση είναι διαθέσιμη προς ανάληψη, και αφού ελήφθησαν υπόψη τα ταμειακά διαθέσιμα και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου.

Αυτό ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά, όπως επισήμανε, την οδηγία του πρωθυπουργού αναφορικά με την απόδοση της δ΄ δόσης των οφειλών του Δημοσίου προς τους δήμους, ύψους 213,875 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι υπήρξε συνάντηση του πρωθυπουργού και των αρμοδίων υπουργών με την ηγεσία της ΚΕΔΕ, ενώ οι δήμοι της χώρας παραμένουν κλειστοί επί διήμερο, λόγω των οφειλών του Δημοσίου προς αυτούς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Οι νέες τιμές των διοδίων στην Αττική Οδό από 1η Ιανουαρίου

Peristeri News

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2026

Peristeri News

Τι θα πληρωθεί στην Εφορία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment