Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τρεις ακτιβίστριες δικάζονται για διαδήλωση κατά του Πούτιν



Τρεις νεαρές γυναίκες που οργάνωσαν μία πανκ-ροκ διαμαρτυρία κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν έξω από τον Καθεδρικό Ναό της Ρωσίας, παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στο δικαστήριο.

Τρεις νεαρές γυναίκες που οργάνωσαν μία πανκ-ροκ διαμαρτυρία κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν έξω από τον Καθεδρικό Ναό της Ρωσίας, παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στο δικαστήριο.

Τα τρία μέλη της ρωσικής πανκ μπάντας Pussy Riot για την «πανκ προσευχή» τους στον καθεδρικό ναό της Μόσχας βρέθηκαν στο δικαστήριο για μια υπόθεση που έχει διχάσει τη χώρα και έχει προκαλέσει την οργή της εκκλησίας.

Οι τρεις τέθηκαν υπό κράτηση τον περασμένο Φεβρουάριο μετά το τραγούδι, στο οποίο διαμαρτύρονταν για το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Το τραγούδι εξόργισε επίσης την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, που τις κατηγορεί για βλασφημία.

Οι τρεις κατηγορούμενες, Ναντέζντα Τολοκονίκοβα, Μαρία Αλιοκίνα και Γιεκατερίνα Σαμούτσεβιτς, οδηγήθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου φορώντας χειροπέδες και εκεί τις κλείδωσαν σε ένα κλουβί από αλεξίσφαιρο γυαλί.

Η Ναντέζντα Τολοκονίκοβα είπε ότι δεν θα δηλώσουν ένοχες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμες να ζητήσουν συγγνώμη. Οι τρεις κατηγορούνται για χουλιγκανισμό με κίνητρο το θρησκευτικό μίσος και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης επτά ετών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment