Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Έβδομη μέρα σκληρής προετοιμασίας για τον Ατρόμητο στο Καρπενήσι



Το πρωί, το πρόγραμμα είχε μόνο τρέξιμο ενώ το απόγευμα αναλώθηκε με ασκήσεις με μπάλα, τακτική και οικογενειακό διπλό.

Δύο προπονήσεις και σήμερα, περιελάμβανε η 7η ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας στο Καρπενήσι.

Το πρωί, το πρόγραμμα είχε μόνο τρέξιμο ενώ το απόγευμα αναλώθηκε με ασκήσεις με μπάλα, τακτική και οικογενειακό διπλό.

Απουσίασε από αυτό, καθαρά για προληπτικούς λόγους, ο Θανάσης Καραγκούνης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς που σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει ανησυχία για την συνέχεια.

Στο πρόγραμμα δεν έλαβε μέρος και ο νεαρός τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός αναχώρησε σήμερα το πρωί από το Καρπενήσι έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την πορεία της προετοιμασίας.

Στο Καρπενήσι, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος παρακολούθησε τις προπονήσεις από κοντά κι εξέφρασε τη σιγουριά ότι η σκληρή δουλειά που γίνεται από παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα αποδώσει καρπούς.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Λευκή ισοπαλία του Ατρόμητου στην Λάρισα

Peristeri News

Το Περιστέρι πάλεψε με τον Άρη και ηττήθηκε στην παράταση

Peristeri News

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Leave a Comment