Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μάχη για τη σωτηρία στο Περιστέρι



Πολύτιμο χρόνο προσπαθούν να κερδίσουν οι άνθρωποι του Περιστερίου στην προσπάθεια που καταβάλλουν να βρουν οικονομικούς πόρους.

Πολύτιμο χρόνο προσπαθούν να κερδίσουν οι άνθρωποι του Περιστερίου στην προσπάθεια που καταβάλλουν να βρουν οικονομικούς πόρους.

Στα δυτικά προάστια περιμένουν ως μάννα εξ ουρανού το ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της φετινής χρονιάς, ενώ από εκεί και πέρα ζητούν χρόνο και κατανόηση από εκείνους στους οποίους οφείλονται χρήματα.

Προτεραιότητα για τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Στέφανο Κιουριτζόγλου, καθώς και το δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, είναι η συγκέντρωση του ποσού για την εγγυητική επιστολή προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και η παραμονή του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία.

Στην πρώτη περίπτωση απαιτείται το ποσό 250.000 ευρώ, το οποίο εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρεθεί, ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα αναφορικά με τη συμμετοχή της στη νέα Α1.

Στο μέτωπο του 48άχρονου τεχνικού, ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί πως είναι αποφασισμένος να περιμένει 2-3 εβδομάδες μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον οικονομικό τομέα, προτού αποφασίσει για το μέλλον του.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το Περιστέρι πάλεψε με τον Άρη και ηττήθηκε στην παράταση

Peristeri News

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Περιστέρι – Σάσαρι: Στόχος το «2 στα 2» στο FIBA Europe Cup

Peristeri News

Leave a Comment