Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο τελικός και όλα τα νέα στην Eurovision 2012



Λίγες ώρες έμειναν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2012, θα μεταδοθεί στις 22.00 από τη ΝΕΤ.

Λίγες ώρες έμειναν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2012. Θα μεταδοθεί στις 22.00 από τη ΝΕΤ.

Η Ελευθερία Ελευθερίου για την Ελλάδα και η Ήβη Αβάμου για την Κύπρο θα προσπαθήσουν για την καλύτερη δυνατή θέση στον αποψινό τελικό, ανάμεσα σε 26 χώρες που θα διαγωνιστούν. Βαθμολογία βέβαια θα λάβουν και από τις 42 χώρες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Το σημαντικό είναι ότι κατάφεραν και εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για τον τελικό αυτό μέσα από τον πρώτο ημιτελικό.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με πυροτεχνήματα στον ουρανό του Μπακού και ένα opening act με παραδοσιακούς μουσικούς και χορευτές, ενώ οι περσινοί νικητές, Ell & Nikki, ερμηνεύσουν το «Running Scared», που έφερε την Eurovision στο Αζερμπαϊτζάν.

Η Κύπρος τραγουδά στην 8η θέση ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου για την Ελλάδα θα τραγουδήσει στην 16η θέση.

Το μόνο αρνητικό της εμφάνισης είναι ότι ακριβώς μετά θα έρθει η Σουηδία στη σκηνή με το φαβορί της βραδιάς.

Προγνωστικά – Στοιχήματα

Μεταξύ τεσσάρων χωρών θέλουν τα προγνωστικά να «παίζεται» η νίκη στη φετινή Eurovision, περίπου 24 ώρες πριν ανάψουν τα φώτα στο «Crystal Hall» του Μπακού για τον τελικό!

Δυστυχώς η Ελλάδα και η Κύπρος δεν περιλαμβάνονται σε αυτές.

Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στο στοίχημα Eurovision 2012 για το μεγάλο νικητή, η Σουηδία βλέπουμε πως είναι ξεκάθαρα το πιο σίγουρο φαβορί με απόδοση 2.00.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της επιλογής της, η 29χρονη αγαπήθηκε και ξεχώρισε από τους fans του διαγωνισμού, ενώ γνώρισε την αποθέωση κατά την εμφάνισή της στον χθεσινό ημιτελικό.

Καραδοκούν και οι «Γιαγιάδες» της Ρωσίας που έκλεψαν τις εντυπώσεις στον ημιτελικό με απόδοση 6.50. Έχουν σουξέ οι 6 κυριούλες από το Μπουράνοβο, που ψήνουν επί σκηνής σε φούρνο με ξύλα; Και να φανταστείς πως η μεγαλύτερη είναι 84 ετών!

Φαβορί θεωρείται και η Ιταλία, που διαγωνίζεται απευθείας στον τελικό ούσα μία από τις χώρες του «Big 5». Η Nina Zilli -που εμφανισιακά «φέρνει» λίγο σε Amy Winehouse- ήταν η νικήτρια του φεστιβάλ του Σαν Ρέμο και το τραγούδι της λέγεται «L’Amore È Femmina».

Σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά, όμως, θέτει και η Σερβία, με έναν παλιό γνώριμο της Eurovision, ο Zeliko Jocksimovic. Με το τραγούδι «Nije Ljubav Stvar», ο Zeliko κάνει την τέταρτη απόπειρά του στον διαγωνισμό (τραγούδησε το 2004 το «Lane Moje» που άφησε εποχή, ενώ το 2006 και το 2008 ήταν ο παραγωγός των τραγουδιών της Βοσνίας και της Σερβίας αντίστοιχα), ενώ δήλωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία Eurovision στην οποία παίρνει μέρος ως ερμηνευτής.

Η Ελλάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου και το Aphrodisiac προσφέρεται σε απόδοση 35.00 για την 1η θέση και 4.50 για να πλασαριστεί στην 4άδα, ενώ η Ήβη Αδάμου που εκπροσωπεί την Κύπρο με το La La Love «πληρώνει» 50 φορές σε όποιον ποντάρει πάνω της!

Μετά το καλωσόρισμα από τους παρουσιαστές και τα διαδικαστικά, θα αρχίσει το διαγωνιστικό κομμάτι, με τις χώρες να ανεβαίνουν στη σκηνή ως εξής:

1. Ηνωμένο Βασίλειο
2. Ουγγαρία
3. Αλβανία
4. Λιθουανία
5. Βοσνία – Ερζεγοβίνη
6. Ρωσία
7. Ισλανδία
8. Κύπρος
9. Γαλλία
10. Ιταλία
11. Εσθονία
12. Νορβηγία
13. Αζερμπαϊτζάν
14. Ρουμανία
15. Δανία
16. Ελλάδα
17. Σουηδία
18. Τουρκία
19. Ισπανία
20. Γερμανία
21. Μάλτα
22. Π.Γ.Δ.Μ.
23. Ιρλανδία
24. Σερβία
25. Ουκρανία
26. Μολδαβία

Μέχρι να αρχίσουμε να βλέπουμε την βαθμολογία και των 42 χωρών που πήραν μέρος στον φετινό διαγωνισμό και το τελικό αποτέλεσμα, θα βγει στη σκηνή ένας από τους δημοφιλέστερους Αζέρους τραγουδιστές, ο Emin!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Peristeri News

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή

Peristeri News

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Leave a Comment