Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Διέρρευσαν πληροφορίες του Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ



Ύστερα από επίθεση των Anonymous

Ύστερα από επίθεση των Anonymous

Περιεχόμενο μεγέθους 1.7 GB έδωσαν στη δημοσιότητα οι Anonymous μετά από επίθεση τους στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Η δημοσιοποίηση έγινε μέσω torrent και το υλικό που διέρρευσε αποτελείται κυρίως από εσωτερικά e-mail και τη βάση δεδομένων του site του υπουργείου. Μάλιστα αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση το η σχετική ιστοσελίδα ήταν offline.

Παρόλα αυτά το υπουργείο με ανακοίνωση του υποβάθμισε το γεγονός δηλώνοντας ότι οι πληροφορίες αυτές είναι μικρής σημασίας και μη διαβαθμισμένες. Πρόκειται για πληροφορία που κατά πάσα πιθανότητα ισχύει καθώς και η ίδια η οργάνωση δεν επέλεξε κάποιο συγκεκριμένο e-mail απ’ όσα ήρθαν στην κατοχή της προκειμένου να το προβάλει περισσότερο.

Αντιθέτως απλώς δημοσιοποίησε συνολικά ό,τι περιήλθε στην κατοχή της. Υποθέτει λοιπόν κανείς ότι αν υπήρχε κάτι πραγματικά αξιόλογο ή σημαντικό, θα του είχαν δώσει ιδιαίτερο βάρος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες το 2025

Peristeri News

Οι χρήστες του TikTok θα ελέγχουν τι ΑΙ βλέπουν

Peristeri News

Εκτός λειτουργίας πολλές ιστοσελίδες, «έπεσε» το Cloudflare

Peristeri News

Leave a Comment