Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου



Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Μάρτιν Σουλτς, προκειμένου να έχει επαφές με Έλληνες πολιτικούς, μεταξύ των οποίων και με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, προκειμένου να έχει επαφές με Έλληνες πολιτικούς, μεταξύ των οποίων και με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Σουλτς, ο οποίος συναντήθηκε χθες στο Βερολίνο με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Γιοάχιμ Γκάουκ, την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο της Βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ, και τον υπουργό Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, δήλωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται αναπτυξιακή πολιτική και πολιτική απασχόλησης, απέρριψε ωστόσο κάθε ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης των όρων της δημοσιονομικής σταθεροποίησης.

«Αν το δημοσιονομικό σύμφωνο συνοδευτεί από αναπτυξιακά κίνητρα, πιθανόν να επιτευχθεί και πλειοψηφία στην ελληνική Βουλή μετά την περίπλοκη έκβαση των εκλογών στην Αθήνα, είναι τώρα σημαντικό να μιλήσουμε με τους Έλληνες», τόνισε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «σκοπός δεν είναι να βλάψουμε την Ελλάδα και για αυτό πρέπει να είναι βέβαιες και οι υπόλοιπες κοινοβουλευτικές δυνάμεις».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment