Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αυτοκτόνησαν 23 επιχειρηματίες λόγω κρίσης στην Ιταλία



Η οικονομική κρίση οδήγησε στην αυτοκτονία 23 Ιταλούς επιχειρηματίες από την αρχή του 2012, καταγγέλλει η ένωση μικρών επιχειρηματιών και βιοτεχνών Cgia, με έδρα στην πόλη Μέστρε.

Η οικονομική κρίση οδήγησε στην αυτοκτονία 23 Ιταλούς επιχειρηματίες από την αρχή του 2012, καταγγέλλει η ένωση μικρών επιχειρηματιών και βιοτεχνών Cgia, με έδρα στην πόλη Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα από τη Βενετία.

Μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Βενετίας σημειώθηκαν 9 αυτοκτονίες. Η αυτοκτονία αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις πράξη εξέγερσης κατά ενός συστήματος που δείχνει να κωφεύει και να μην αντιλαμβάνεται πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, συμπληρώνει ο γραμματέας της Cgia.

Μία στις δυο επιχειρήσεις, στην Ιταλία κατεβάζει οριστικά τα ρολά, μέσα στα πρώτα πέντε χρόνια από τη δημιουργία της.

Σύμφωνα με την Cgia το 58% των νέων θέσεων εργασίας δημιουργείται από τις μικρές επιχειρήσεις και στην Ιταλία το 60% των νέων οι οποίοι κατάφεραν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας το 2011 απορροφήθηκαν από εταιρείες με προσωπικό που δεν υπερβαίνει τους δεκαπέντε εργαζόμενους.

Στις 18 Απριλίου πρόκειται να οργανωθεί στη Ρώμη σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας κατά των αυτοκτονιών που οφείλονται στην οικονομική κρίση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment