Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αρωγοί στα υποσιτισμένα παιδιά οι μαθητές της σύγχρονης σχολής Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου



Συνεχίζοντας την ανθρωπιστική δράση τους προς το 28ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών (ένα από τα Δημοτικά στο οποίο φοιτούν παιδιά που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα υποσιτισμού λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας).

Συνεχίζοντας την ανθρωπιστική δράση τους προς το 28ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών (ένα από τα Δημοτικά στο οποίο φοιτούν παιδιά που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα υποσιτισμού λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας) την Πέμπτη 5 Απριλίου αντιπροσωπεία μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου επισκέφθηκε το σχολείο και πρόσφερε από ένα πασχαλινό καλάθι σε όλα τα παιδιά συνομιλώντας και ανταλάσσοντας μαζί τους ευχές για το Πάσχα.

Επίσης οι μαθητές είχαν την ευκαιρία μιας συζήτησης με τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Καμπόλη για τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του σχολείου. Το σύνολο των χρημάτων που διατέθηκε για τη συγκεκριμένη ανθρωπιστική δράση (1379€) προήλθε από λαχειοφόρο αγορά των μαθητών που διοργανώθηκε για αυτό το σκοπό.

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment