Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κατηγορίες εναντίον του Βορίδη για διορισμούς στο Υπουργείο



Τον διορισμό στελεχών του «Εθνικού Μετώπου» στο Υπουργείο Υποδομών από τον κ. Μάκη Βορίδη καταγγέλλει με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τον διορισμό στελεχών του «Εθνικού Μετώπου» στο Υπουργείο Υποδομών από τον κ. Μάκη Βορίδη καταγγέλλει με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος ζητεί επίσης να ενημερωθεί αν η κυβέρνηση Παπαδήμου, που ευαγγελίζεται την αξιοκρατία και την εθνική συνεννόηση, ήταν ενήμερη για τη στελέχωση του γραφείου του κ. Βορίδη από μέλη του «Εθνικού Μετώπου».

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επικαλέστηκε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο υπουργός Υποδομών φαίνεται να διόρισε ως συνεργάτες του στο υπουργείο άτομα που προέρχονται από το ίδιο ακροδεξιό κόμμα από το οποίο προέρχεται και ο ίδιος και του οποίου υπήρξε μάλιστα και ιδρυτικό στέλεχος.

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στην ερώτησή του, «δίνει» και ονόματα μερικών στελεχών που βρήκαν στέγη κι εργασία στο Υπουργείο Μεταφορών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment