Προκλητική ήταν η εμφάνιση που έκανε στη Βουλή των Ελλήνων ο σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Προκλητική ήταν η εμφάνιση που έκανε στη Βουλή των Ελλήνων ο σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Γκάρυ Ριντ, ο οποίος μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, αποκάλεσε τα Σκόπια …Μακεδονία.
Το …λάθος του οικονομολόγου – Συμβούλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον βουλευτή της ΝΔ Γρηγόρη Αποστολάκο, ο οποίος παρενέβη άμεσα για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
«Οφείλατε να γνωρίζετε πως η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει με το όνομα αυτό την χώρα στην οποία αναφέρεστε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκος και του υπενθύμισε ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος «πριν από 2 χρόνια απορρίφθηκε η είσοδος της στο ΝΑΤΟ με ομόφωνη απόφαση».
Με τα πολλά ο Γκάρυ Ριντ αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη για το …λάθος που έκανε, μιλώντας για την οικονομική κατάσταση στις χώρες των Βαλκανίων.

