Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Τουρκία: Δέκα νεκροί πυροσβέστες και αρκετοί τραυματίες κατά τη μάχη με τις φλόγες



Δέκα πυροσβέστες σκοτώθηκαν και 14 άλλοι τραυματίστηκαν στην κεντρική επαρχία Εσκισεχίρ στην Τουρκία, ενώ προσπαθούσαν να περιορίσουν μια πυρκαγιά, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Γεωργίας και Δασών Ιμπραήμ Γιουμάκλι.

Πυροσβέστες και ομάδες διάσωσης αγωνίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης για να περιορίσουν μια πυρκαγιά στην περιοχή Σεϊτγκάζι της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, 24 πυροσβέστες παγιδεύτηκαν στη φωτιά όταν ο άνεμος άλλαξε ξαφνικά κατεύθυνση και έσπρωξε τις φλόγες προς το μέρος τους, δήλωσε ο Γιουμάκλι στους δημοσιογράφους.

Μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά 10 από αυτούς έχασαν τη ζωή τους, ενώ 14 άλλοι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, πρόσθεσε ο υπουργός.

Επτά πυρκαγιές εξακολουθούσαν να μαίνονται σε πέντε επαρχίες της κεντρικής και δυτικής Τουρκίας την Τετάρτη, ανέφερε επίσης ο Γιουμάκλι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε παραλία του Σίδνεϊ

Peristeri News

Συρία: Διαδοχικές επιθέσεις σε αρκετά σημεία της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment