Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός



Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός, σε ηλικία 76 ετών.

Ο τραγουδιστής εισήχθη χθες στην εφημερία του νοσοκομείου Αγία Όλγα με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής ταλαιπωρούταν και από άλλα θέματα υγείας.

Ποιος ήταν ο Κώστας Μοναχός

Ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός (το πραγματικό του όνομα ήταν Κώστας Μιχαλόπουλος) γεννήθηκε στην Πετρούσσα Δράμας και ήρθε στην Αθήνα σε ηλικία 18 ετών για να ασχοληθεί με το όνειρό του, το λαϊκό τραγούδι.

Τις δεκαετίες του ΄80 και΄9ο, ο Κώστας Μοναχός συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες. Υπήρξε ντουέτο με την τραγουδίστρια και πρώην σύζυγό του Μαρία Ρούσου.

Είχε πλούσια δισκογραφία από τα οποία ξεχωρίζουν τα τραγούδια «Τη νύχτα όλα επιτρέπονται», «Θα με θυμηθείς», «Νύχτα που αγαπάς τους αλήτες», «Ήρθα να σου πω μια καλησπέρα».

Ο Κώστας Μοναχός είχε κάνει δύο γάμους και έχει αποκτήσει τρία παιδιά και ένα εγγόνι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Μπραντ Πιτ για γυρίσματα ταινίας έρχεται στην Ελλάδα

Peristeri News

Θεατρική κωμωδία «Σαίξπηρ… στα γρήγορα» στο Περιστέρι

Peristeri News

Πέθανε η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα

Peristeri News

Leave a Comment