Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Η ανάρτηση της Μαρίας Συρεγγέλα μετά την παραίτησή της



Και επίσημα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ανακοίνωσε την παραίτησή της από τη θέση της γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας η Μαρία Συρεγγέλα.

Όπως η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους που « με αναγκάζουν να μη μπορώ το επόμενο διάστημα να αφιερώσω το χρόνο που απαιτεί η προετοιμασία του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και βάζοντας -όπως πάντα- το καλό της Παράταξης, επέλεξα μια δύσκολη αλλά συνειδητή επιλογή».

Η Μαρία Συρεγγέλα επισημαίνει, επίσης, ότι «οι θέσεις δε μας ανήκουν, δεν είναι για πάντα. Μπορείς να παλέψεις για πολλά πράγματα σε μια σημαντική θέση, να πετύχεις αρκετά, όμως στο τέλος της ημέρα πρέπει να ξέρεις ποια στιγμή πρέπει να αποχωρήσεις».

Καταλήγει, σημειώνοντας πως «θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι στα κοινοβουλευτικά έδρανα τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας, δίνοντας μάχες να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος δεκαετιών, σε υποδομές και έργα ουσίας».

Παράλληλα, συνεχίζει η Μαρία Συρεγγέλα, «ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης θα συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρώπη, με το ίδιο πάθος και ζήλο που το κάνω από τα νεανικά μου χρόνια».

Για την αντικατάστασή της έχουν ήδη ακουστεί κάποια ονόματα στελεχών της ΝΔ, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, όταν και θα γίνουν ανακοινώσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Ανοιχτή εκδήλωση το Κίνημα Δημοκρατίας στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment