Ο Ατρόμητος ήταν καταιγιστικός στο πρώτο μέρος κόντρα στον Αστέρα και πήρε μεγάλη νίκη με 1-4 στην Τρίπολη.
Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν δυνατά από νωρίς και πήραν προβάδιδμα με το ωραίο τελείωμα του Μπακού στο 3′ και ο Καλοσκάμης με αδιανόητη λόμπα στο 16′ έκανε το 2-0.
Στο 33′ ο Μπακού έβγαλε δεύτερη ασίστ με γύρισμα από τα αριστερά και ο Μίχορλ με κοντινή προβολή την έστειλε στα δίχτυα. Στο 42ο λεπτό ήρθε και το τέταρτο γκολ από τον Παλμεζάνο μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια και γύρισμα του Αθανασίου.
Το τελικό σκορ επήλθε στο δεύτερο μέρος όταν οι γηπεδούχοι έβαλαν το γκολ της τιμής στο 49′ με τον Χατζηγιοβάνη.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ατρόμητος είναι στην έβδομη θέση με 25 βαθμούς και ο Αστέρας έκτος με 27 βαθμούς.
Αστέρας: Τσιντώτας, Γκαρσία (46′ Άλχο), Ντέλι (46′ Καστάνιο), Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Μουνιόθ (46′ Αλάγκμπε), Γκονζάλεθ (81′ Ζούγλης), Χατζηγιοβάνης, Μπαρτόλο, Κρεσπί (46′ Καλτσάς), Γκιοακίνι.
Ατρόμητος: Κοσέλεφ, Μουντές (85′ Πομώνης), Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο (46′ Καραμάνης), Τσιγγάρας, Καλοσκάμης (77′ Σταυρόπουλος), Μίχορλ (85′ Καρλίτος), Παλμεζάνο (59′ Τζοβάρας), Μπακού.

