Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Ρουχάδικο πουλούσε σπαθιά και μαχαίρια! (photos)



Σε μια στοχευμένη επιχείρηση στο Περιστέρι, η Αστυνομία αποκάλυψε παράνομη διακίνηση σπαθιών, μαχαιριών, ακόμα και βαλλίστρα (!) μέσα σε κατάστημα ρούχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Από το Τμήμα Όπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής και Εξτρεμιστικής Βίας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής, εντοπίστηκε κατάστημα εμπορίας ειδών ιματισμού στο Περιστέρι που πωλούσε παράνομα ξίφη και μαχαίρια διαφόρων τύπων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με κατάστημα που πωλούσε παράνομα μέσω διαδικτύου (e-shop) διαφόρων τύπων μαχαίρια και ξίφη, συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών, η οποία εξακρίβωσε το χώρο του φυσικού καταστήματος και πιστοποίησε την εγκληματική του δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το Τμήμα Όπλων και Εκρηκτικών, στο εσωτερικό του καταστήματος βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -29- ξίφη,
  • -33- μαχαίρια τύπου «ματσέτα»,
  • -43- μαχαίρια τύπου πεταλούδα,
  • -15- μαχαίρια διαφόρων τύπων και
  • βαλλίστρα.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ συνελήφθη 51χρονος υπάλληλος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Ποιοι συμμετέχουν στην αυριανή απεργία – Τι ισχύει για τα ΜΜΜ

Peristeri News

Leave a Comment