Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Εκδηλώσεις λατρείας για τον Ατρόμητο στο 15ο Γυμνάσιο Περιστερίου



Μια… τρελή υποδοχή επεφύλαξαν οι μαθητές του 15ου Γυμνασίου Περιστερίου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ντένις Επστάιν και Τάσο Καραμάνο.

Μια… τρελή υποδοχή επεφύλαξαν οι μαθητές του 15ου Γυμνασίου Περιστερίου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Ντένις Επστάιν και Τάσο Καραμάνο.

Σε μια ατμόσφαιρα που δεν υπολείπετε σε τίποτα από την ατμόσφαιρα του γηπέδου, οι μαθητές φορώντας κασκόλ φώναζαν συνεχώς συνθήματα εκφράζοντας τη λατρεία τους για τον Ατρόμητο ενώ είχαν κρεμάσει και πανό στα κάγκελα του σχολείου τους!.

Η πρωτοφανής αποθέωση αποδεικνύει την αγάπη που τρέφει η νεολαία του Περιστερίου για το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης. Ο Ντένις Επστάιν και ο Τάσος Καραμάνος με μεγάλη χαρά δέχθηκαν να υπογράψουν πάνω στις αφίσες που μοίρασαν και να φωτογραφηθούν με τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Επίσης όλοι οι μαθητές πήραν εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Την παράσταση έκλεψε ο Επστάιν τζούνιορ, τον οποίο πήρε μαζί στο σχολείο ο πατέρας του Ντένις που είχε…φροντίσει να τον ντύσει με φανέλα της ομάδας από το «Atromitos Store».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σπουδαίο ευρωπαϊκό διπλό του Περιστερίου στη Σαραγόσα

Peristeri News

Περιστέρι – Σαραγόσα: Πρεμιέρα στο Top-16 του FIBA Europe Cup στην Ισπανία

Peristeri News

Βαριά ήττα του Ατρόμητου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Peristeri News

Leave a Comment