Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Ο Τραμπ λέει ότι θα μιλήσει με τον Πούτιν



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προανήγγειλε απόψε ότι θα μιλήσει στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι ίσως κάνουμε κάτι σημαντικό».

Ο Τραμπ δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις, λέγοντας μόνο στους δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο ότι «η Ουάσινγκτον έχει σοβαρές συζητήσεις με τη Μόσχα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει ότι το Κρεμλίνο παραμένει έτοιμο για μια συνάντηση Πούτιν – Τραμπ και ότι «η ίδια επιθυμία, όπως έχουμε ακούσει, υπάρχει και στην αμερικανική πλευρά».

Η όποια συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, διότι η επιστροφή στον Λευκό Οίκο του «απρόβλεπτου» Ντόναλντ Τραμπ θεωρείται ότι θα έχει μεγάλες επιπτώσεις για τη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Η Μόσχα, το Κίεβο και οι σύμμαχοί τους αναμένουν τη θέση που θα υιοθετήσει ο Αμερικανός πρόεδρος για την ουκρανική σύγκρουση, στην οποία έχει πολλές φορές δηλώσει ότι θέλει να βάλει τέλος, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τις προθέσεις του.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγυπτιακό ΥΠΕΞ: Δεν αλλάζει πουθενά το καθεστώς της Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά

Peristeri News

Γαλλία: Τέλος το κάπνισμα στις παραλίες, τα πάρκα και έξω από τα σχολεία

Peristeri News

Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Peristeri News

Leave a Comment