Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ μετά την επανεκλογή Ανδρουλάκη



Το νέο πολιτικό τοπίο αποτυπώνει δημοσκόπηση της GPO με ανεβασμένο το ΠΑΣΟΚ.

Η δημοσκόπηση παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα, από τον Διευθυντή Ερευνών της GPO Αντώνη Παπαργύρη.

Η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 26,5% στην πρόθεση ψήφου, διατηρεί προβάδισμα 12,2 μονάδων έναντι του ΠΑΣΟΚ το οποίο είναι στην δεύτερη θέση με άνοδο των ποσοστών του στο 14,3% , από 11,8% στην προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας.

Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα πτώση και βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 7,6%.

Τρίτο κόμμα είναι το ΚΚΕ με 8,3% και ακολουθεί η Ελληνική Λύση με 8,1%.

Σταθερά στην έκτη θέση βρίσκεται η Φωνή Λογικής με 4,4% και ακολουθούν: Πλεύση Ελευθερίας 3,6%, ΝΙΚΗ 3%, Νέα Αριστερά 2% και Μέρα 25 1,5%. Στο 15,7% καταγράφονται οι αναποφάσιστοι.

Στο σύνολο των ερωτηθέντων, το 60,4% κρίνει θετικά και μάλλον θετικά το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ ενώ αντίθετη άποψη έχει 33,7%.

Το 48,8% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο κ. Ανδρουλάκης θα ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματος του ενώ στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ η αντίστοιχή εκτίμηση ανεβαίνει στο 77,3%.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Ανοιχτή εκδήλωση το Κίνημα Δημοκρατίας στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment