Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στα άκρα η κόντρα ιδιοκτητών ταξί με τον Ραγκούση



Στην πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των δημόσιων μεταφορών, προχωράει η κυβέρνηση, λαμβάνοντας όμως μέτρα και ασφαλιστικές δικλείδες για την αποτροπή μονοπωλίων.

Στην πλήρη απελευθέρωση του κλάδου των δημόσιων μεταφορών, προχωράει η κυβέρνηση, λαμβάνοντας όμως μέτρα και ασφαλιστικές δικλείδες για την αποτροπή μονοπωλίων.

Αυτό προκύπτει από την εισήγηση που έκανε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Γιάννης Ραγκούσης ενημερώνοντας τα μέλη του ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ για τις διατάξεις του σχεδίου νόμου που προωθείται σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματος των Ταξί.

Ο κ. Ραγκούσης ενημέρωσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι στο προωθούμενο νομοσχέδιο θα υπάρχουν εκτός από τα ταξί και διατάξεις που αφορούν στα φορτηγά, σημειώνοντας ότι «το άνοιγμα θα είναι πλήρες, ολοκληρωμένο, άμεσο και με κανόνες που δεν θα επιτρέπουν τη δημιουργία καρτέλ».

Με την κίνηση αυτή ουσιαστικά σταματάει η τριετής μεταβατική περίοδος για την απελευθέρωση των φορτηγών και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.

Σήμερα, από τις 18:00 το απόγευμα, χιλιάδες ιδιοκτήτες ταξί απ’ όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, προειδοποιώντας για νέες κινητοποιήσεις εάν προχωρήσει το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Ανακαλείται παρτίδα γνωστού λικέρ

Peristeri News

Προσοχή απάτη μέσω email από το Υπουργείο Ανάπτυξης

Peristeri News

Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στα γυμνάσια θα αρχίσουν στις 17 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment