Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ταξίδευαν με πλαστά πιστοποιητικά αξιοπλοΐας



Τα οποία φαινόταν ότι είχαν εκδοθεί από το γραφείο του Ρωσικού Νηογνώμονα στον Πειραιά, ταξίδευαν 16 πλοία που εκτελούσαν δρομολόγια μεταξύ νησιών, κυρίως στο Ιόνιο.

Με πλαστά πιστοποιητικά αξιοπλοΐας, τα οποία φαινόταν ότι είχαν εκδοθεί από το γραφείο του Ρωσικού Νηογνώμονα στον Πειραιά, ταξίδευαν 16 πλοία που εκτελούσαν δρομολόγια μεταξύ νησιών, κυρίως στο Ιόνιο.

Η έρευνα που διεξάγεται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά άρχισε τον περασμένο Μάιο ύστερα από ανώνυμες καταγγελίες και βρίσκεται σε εξέλιξη προς όλες τις κατευθύνσεις με τη συμμετοχή και του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος.

Και στα 16 πλοία απαγορεύθηκε ο απόπλους. Συνέπεια της απαγόρευσης είναι να έχουν δημιουργηθεί σοβαρότατα προβλήματα στη σύνδεση νησιών του Ιονίου μεταξύ τους.

Ο Ρωσικός Νηογνώμονας προέβη αμέσως στην άρση της εξουσιοδότησης στο γραφείο του στον Πειραιά, ενώ ο φάκελος της δικογραφίας που σχηματίστηκε, διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Ποινικής Δίωξη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ζωντανεύει η αγορά του Περιστερίου ενόψει Χριστουγέννων – Σε ισχύ το εορταστικό ωράριο

Peristeri News

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 Δεκεμβρίου

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Συμβολικό κλείσιμο δήμων την Τρίτη

Peristeri News

Leave a Comment