Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Επεισόδια στην πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΠΟΕ – ΟΤΑ



Επεισόδια ξέσπασαν στην πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΠΟΕ – ΟΤΑ, οι οποίοι απεργούν λόγω της «συνεχιζόμενης απαξίωσης της Αυτοδιοίκησης» διεκδικώντας μεταξύ άλλων μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Την ώρα που η πορεία των εργαζομένων των δήμων είχε φτάσει στο υπουργείο Εσωτερικών στη Βασ. Σοφίας, οι απεργοί ζήτησαν να συναντηθούν με εκπρόσωπο της κυβέρνησης, δημιουργήθηκε ένταση και η αστυνομία απάντησε με ρίψη χημικών.

blank

Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας, η ΠΟΕ-ΟΤΑ απηύθυνε κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη.

«Η κατάσταση έφτασε στο μη περαιτέρω»

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν στην ανακοίνωσή τους για την κήρυξη της 24ωρης απεργίας τη δυσαρέσκειά τους για την ακρίβεια, που, όπως τονίζουν, «κατατρώει το ήδη πενιχρό εισόδημα των εργαζομένων και των συνταξιούχων» αλλά και για την «έλλειψη προσωπικού σε όλες ανεξαιρέτως τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που δημιουργεί πλέον ανυπέρβλητα εμπόδια στην εξυπηρέτηση των δημοτών».

Παράλληλα, κάνουν λόγο για «συνεχιζόμενη απαξίωση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για την περιφρονητική αντιμετώπιση των εργαζομένων των ΟΤΑ από την κυβέρνηση της ΝΔ και μερίδας αιρετών».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αγρότες: Ενισχύονται τα μπλόκα παρά την κακοκαιρία

Peristeri News

Πρόστιμο σε επιχείρηση τροφίμων στο Περιστέρι για ελλιπείς ενδείξεις

Peristeri News

Αναστέλλεται αύριο η απεργία των ταξί εξαιτίας της κακοκαιρίας

Peristeri News

Leave a Comment