Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Παρέμβαση με ανάρτηση Παλαιστινιακών σημαιών στο Δημαρχείο Περιστερίου



Δύο σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Δημαρχείο Περιστερίου αντικαταστάθηκαν με αυτές της Παλαιστίνης έπειτα από παρέμβαση της ομάδας “Αδράστεια”.

Σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Το Σάββατο 11/11 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο Δημαρχείο Περιστερίου σε αλληλεγγύη με τον παλαιστινιακό λαό. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης κατέβηκαν δύο σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η μια εντός του δημαρχείου και η άλλη στον εξωτερικό χώρο στην πλατεία. Στη θέση τους αντίστοιχα υψώθηκαν οι σημαίες της Παλαιστίνης. Όσο το κράτος επιχειρεί την αποσιώπηση του παλαιστινιακού ζητήματος, τη φίμωση και την καταστολή της αλληλεγγύης, τόσο θα συμμετέχουμε σε διαδηλώσεις, θα υψώνουμε παλαιστινιακές σημαίες και θα αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο το δίκιο του αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

Υ.Γ Αλληλεγγύη στον νεαρό Παλαιστίνιο που προσήχθη την Τρίτη 7/11 επειδή ύψωσε την παλαιστινιακή σημαία κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης στο Σύνταγμα.

Άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων Παλαιστίνιων και αλληλέγγυων της σημερινής εκδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου.

Ομάδα Αδράστεια


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αίγυπτος: Κλείνει η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης στο Σινά – Αντιδράσεις από την Ορθόδοξη Κοινότητα

Peristeri News

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για σοκολάτα που ανεβάζει τη λίμπιντο

Peristeri News

Απόπειρα κλοπής σε ΑΤΜ στο Περιστέρι: Αυξημένη προσοχή σε σταθμούς Μετρό

Peristeri News

Leave a Comment