Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τρίωρες στάσεις εργασίας από τους δασκάλους



Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος προκήρυξε τρίωρες στάσεις εργασίας, από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023. Οι στάσεις εργασίας αποσκοπούν στην αποτροπή της υλοποίησης της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και πιο συγκεκριμένα την παρακολούθηση μαθημάτων από τους αξιολογητές.

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει βγάλει λίστα με απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις που έχουν προκύψει σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Οι εκπαιδευτικοί, από μεριάς τους, έχουν εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά τους προς τη νέα διάταξη, υποστηρίζοντας, σε παλαιότερη ανακοίνωσή τους, πως «οι εκπαιδευτικοί δε φοβόμαστε την “αξιολόγηση”, δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε, δεν αντιδρούμε γιατί δε θέλουμε να “ξεβολευτούμε” όπως λένε τα διάφορα παπαγαλάκια αλλά γιατί θέλουμε να προστατεύσουμε το δημόσιο σχολείο, τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητ(ρι)ών και τα εργασιακά των εκπαιδευτικών».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment