PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πυροβολισμοί σε Νέα Ιωνία και Ελευσίνα


Επεισόδια με πυροβολισμούς έγιναν σε Νέα Ιωνία και Ελευσίνα.

Στη Νέα Ιωνία

Δραματική τροπή έλαβε υπόθεση με νεκρό από πυροβολισμούς σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία το βράδυ της Τρίτης καθώς όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί το θύμα πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κατά λάθος!

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 23:40 το βράδυ της Τρίτης σε καφετέρια με ναργιλέδες στην οδό Κασταμονής, στη Νέα Ιωνία, με έναν Αλβανό να τραυματίζεται βαρύτατα και να καταλήγει λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν στην καφετέρια έφτασε μια ομάδα επτά Αλβανών οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται πριν ακόμα να καθίσουν.

Στη συνέχεια οι επτά βγήκαν στον δρόμο έξω από την καφετέρια με έναν εξ αυτών να βγάζει πιστόλι και να πυροβολεί. Αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος Αλβανός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε δεν είχε σχέση με την παρέα των ομοεθνών του που διαπληκτίστηκε, να τραυματιστεί στην κλείδα.

Μετά τον τραυματισμό του Αλβανού η παρέα των 7 εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν ένα τζιπ αμερικάνικου τύπου το οποίο κάνουν «φύλλο και φτερό» καθώς πιθανότατα ανήκε σε ένα από τα μέλη της παρέας των Αλβανών.

Ο άτυχος Αλβανός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα κατέληξε καθώς είχε χάσει πολύ αίμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με τους αστυνομικούς να έχουν περισυλλέξει επτά κάλυκες και μια παραμορφωμένη βολίδα από 9αρι πιστόλι από το σημείο την ώρα που αναζητούν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού το άτομο που πυροβόλησε.

Στην Ελευσίνα

Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στην Ελευσίνα έπειτα από νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς από καλάσνικοφ και πιστόλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες έριξαν περισσότερες από δέκα σφαίρες σε σπίτι στην οδό Παγκάλου 22 που ανήκει σε γυναίκα Ελληνίδα.

Αποτέλεσμα να σηκωθεί όλη η γειτονιά στο πόδι ενώ όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκαν φθορές και σε ένα ακόμα σπίτι. Οι ένοικοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 13 κάλυκες από καλάσνικοφ και έναν από 9αρι πιστόλι ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για αντίποινα για τα όσα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment