PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νίκαια: Έπνιξε τη γυναίκα του και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία


Μια ακόμη δολοφονία με θύμα γυναίκα ήρθε να προστεθεί στον ατελείωτο και γραμμένο με αίμα κατάλογο, αυτή τη φορά με θύμα μια 54χρονη στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Βοσπόρου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Ένας 50χρονος άνδρας, σε κατάσταση μέθης, κάλεσε το «100» περί τις 05:20 τα ξημερώματα και είπε στους αστυνομικούς: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…», με τις πρώτες δυνάμεις να φτάνουν σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο.

Μπαίνοντας στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή με σημάδια στο λαιμό, ενώ εκεί ήταν και ο 50χρονος που έχει προσαχθεί και εξετάζεται.

Στο διαμέρισμα κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει εκδορές στον λαιμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης είναι ελληνικής καταγωγής και πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, που δεν ήταν στο σπίτι όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

Κατά την προσαγωγή του, ο 50χρονος έπαθε επιληπτική κρίση και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο ίδιος φέρεται να έχει παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο Δαφνί.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος της 50χρονης αποδίδεται σε στραγγαλισμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment