PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 17/11


Πέντε νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Με ηχηρά ονόματα σκηνοθετών και πρωταγωνιστών, αυτή τη βδομάδα, ξεχωρίζει το κινέζικο «Ο Σπόρος της Αγάπης», μια απαγορευμένη ταινία στη χώρα της. Οι φαν του οσκαρικού Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου θα σπεύσουν για το δράμα «Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες», ακόμη το ιστορικό δράμα «Κορσές», η κωμωδία τρόμου με τον Ρέιφ Φάινς «Το Μενού» και το ελληνικό ιστορικό δράμα «Στο Σύρμα».

«Ο Σπόρος μιας Αγάπης»

Δραματική ταινία, κινεζικής παραγωγής του 2022. O Ma Youtie είναι ένας φιλήσυχος και λιγομίλητος αγρότης που δουλεύει στη φάρμα του αδερφού του και συνιστά το τελευταίο άγαμο μέλος της οικογένειάς του. Η Cao Guiying είναι μια κακοποιημένη γυναίκα με προβλήματα υγείας που έχει ξεπεράσει κατά πολύ την ηλικία για γάμο στην επαρχιακή Κίνα ενώ δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά.

Σκηνοθεσία: Λι Ρουιτζούν
Πρωταγωνιστούν: Ρενλίν γου, Χάι Γκινγκ, Γκουαντζού γιανγκ

«Μπάρντο, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες»

Δραματική ταινία, μεξικάνικης παραγωγής του 2022. Το προσωπικό ταξίδι του Σιλβέριο, ενός διάσημου Μεξικανού δημοσιογράφου και δημιουργού ντοκιμαντέρ που ζει στο Λος Άντζελες, ο οποίος, έχοντας κερδίσει ένα διεθνές βραβείο μεγάλου κύρους, νιώθει την ανάγκη να επιστρέψει στην πατρίδα του, χωρίς να περιμένει ότι αυτό το απλό ταξίδι θα τον ωθήσει σε ένα υπαρξιακό όριο.

Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Χιμένεθ Κάτσο, Γκριζέλντα Σιτσιλιάνι, Γκρισέλντα Σισιλιάνι, Αντρές Αλμέιντα

«Κορσές»

Ιστορικό δράμα, αυστριακής και διεθνούς συμπαραγωγής του 2022. Το 1877 η Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελίζαμπεθ γιορτάζει τα 40ά της γενέθλια και θα πρέπει να παλέψει για να διατηρήσει την εικόνα της, σφίγγοντας όλο και περισσότερο τον κορσέ της. Ο θρύλος της έχει αρχίσει να ξεθωριάζει – παρά τη θέλησή της – ενώ πλέον έχει διακοσμητικό ρόλο, παρότι λαχταρά για γνώση και για ζωή. Στη Βιέννη ασφυκτιά και έτσι παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει στη Βρετανία και τη Βαυαρία, για να επισκεφτεί πρώην εραστές και παλιούς φίλους, αναζητώντας τον ενθουσιασμό και τον σκοπό που είχε στα νιάτα της.

Σκηνοθεσία: Μαρία Κρούιτσερ
Πρωταγωνιστούν: Βίκι Κριπς, Κόλιν Μόργκαν, Μάνουελ Ρούμπι, Φλόριαν Τσιχμάιστερ, Άλμα Χάσον, Άαρον Φριτζ

«Το Μενού»

Κωμωδία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί για να γευματίσει σε ένα πριβέ εστιατόριο όπου ο σεφ έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού, με μερικές εκπλήξεις που… σοκάρουν.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Μάιλοντ
Πρωταγωνιστούν: Ρέιφ Φάινς, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Χονγκ Τσάου, Νίκολας Χουλτ, Τζάνετ ΜακΤιρ

«Στο Σύρμα»

Ιστορικό δράμα, ελληνικής παραγωγής του 2022. Ο Δημήτρης ανάμεσα σε άλλους αγωνιστές, εξορίζεται στην Μακρόνησο. Εκεί, ο σκληρός βασανιστής Κοθράς προσπαθεί μάταια να τον σπάσει ώστε να υπογράψει δήλωση. Μετά από 10 χρόνια κι ενώ καθένας τους νομίζει τον άλλο νεκρό, συναντιούνται τυχαία στο παγκάκι ενός πάρκου. Πέρα από την αμφότερη έκπληξη και από την απορρέουσα συζήτηση, σιγά σιγά θα ανακαλύψουν ότι η ζωή τους έχει παίξει κι ένα απρόσμενο παιχνίδι.

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Χρανιώτης, Γιάννης Φωτεινόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Εύη Γιαννακοπούλου, Περικλής Αλμπάνης, Βασίλης Κολοβός, Γιώργος Ιατρόπουλος

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 17/11-23/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment