Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δολοφονία Περιστέρι: Απολογείται τη Δευτέρα ο 22χρονος



Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα έλαβε ο 22χρονος, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης από το Περιστέρι.

Ο νεαρός, ο οποίος δεν είχε δικηγόρο, αρχικά οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για να εκτελεστεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Ο 22χρονος συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία. Η ελληνική αστυνομία που είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 22χρονο μέσα σε ένα γκρουπ μεταναστών στη Βόρεια Μακεδονία.

Αμέσως μετά τη σύλληψή του, φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι εκείνος δολοφόνησε την 17χρονη και πως είχε σκοπό να μην παραδοθεί και να φύγει από την Ελλάδα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο σε επιχείρηση τροφίμων στο Περιστέρι για ελλιπείς ενδείξεις

Peristeri News

Αναστέλλεται αύριο η απεργία των ταξί εξαιτίας της κακοκαιρίας

Peristeri News

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή με απόφαση Περιφερειάρχη

Peristeri News

Leave a Comment