Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Παρίσι: Άνδρας πέταξε τούρτα στη Μόνα Λίζα



Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρέθηκαν όλοι όσοι επισκέφθηκαν την Κυριακή το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι ώστε να θαυμάσουν τη Μόνα Λίζα, τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Μία «ηλικιωμένη γυναίκα» σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο στο οποίο καθόταν και εκτόξευσε ένα κομμάτι τούρτας προς το διάσημο πορτρέτο!

Όπως αποκαλύφθηκε βέβαια η «ηλικιωμένη γυναίκα» δεν ήταν ούτε ηλικιωμένη ούτε γυναίκα.

Πρόκειται για έναν άνδρα που είχε μεταμφιεστεί, έκατσε στο αναπηρικό αμαξίδιο και κατάφερε να περάσει μέσα στο μουσείο την τούρτα. Ο λόγος ωστόσο που εξαπέλυσε την επίθεση δεν έχει γίνει γνωστός.

Ωστόσο δεν κατάφερε και πολλά, μιας και ο πίνακας φυλάσσεται σε ειδική προθήκη και προστατεύεται από γυαλί. Αυτό αποτέλεσε και την ασπίδα στην τούρτα που εκτοξεύθηκε, με τους ανθρώπους του μουσείου απλώς να καθαρίζουν το τζάμι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο να παραιτηθεί από την εξουσία

Peristeri News

Τραμπ: Ο εναέριος χώρος της Βενεζουέλας θα κλείσει στο σύνολό του

Peristeri News

Ιστορική Λειτουργία, Οικουμενικός Πατριάρχης και Πάπας μαζί στον θρόνο της πίστης

Peristeri News

Leave a Comment