PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 31/3


Πέντε νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη μεγάλη οθόνη.

Αυτή την εβδομάδα οι φίλοι του σινεμά έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην υπερηρωική περιπέτεια της Marvel, ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή θρυλικού χορογράφου, ξεχωρίζει ένα βραβευμένο δράμα από τη Σερβία. Επίσης, προβάλλονται ένα ελληνικό ντοκιμαντέρ καθώς και ένα παιδικό, η επιστροφή του αγαπημένου σκαντζόχοιρου.

«Πατέρας»

Δράμα, σερβικής (και γαλλικής, γερμανικής, σλοβενικής) παραγωγής του 2020. Σε μια μικρή σερβική πόλη, ένας πατέρας χάνει την κηδεμονία των παιδιών του, όταν κάποιοι φαινομενικά καλοπροαίρετοι μα τελικά βαθιά διεφθαρμένοι εκπρόσωποι των κοινωνικών υπηρεσιών αποφασίζουν ότι είναι πολύ φτωχός ώστε να τους παρέχει μια αξιοπρεπή ζωή. Απελπισμένος, αποφασίζει να πάει με τα πόδια μέχρι το Βελιγράδι προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στο υπουργείο και να παλέψει για το δικαίωμά του να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Σκηνοθεσία: Σιρντάν Γκολούμποβιτς
Πρωταγωνιστούν: Γκόραν Μπογκντάν, Μπόρις Ισάκοβιτς, Νάντα Σαργκίν, Μίλικα Τζανέφσκι

«Cunningham»

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής, γερμανικής, γαλλικής και βρετανικής παραγωγής του 2019. Το πορτρέτο του Αμερικανού Μερς Κάνιγκχαμ, ενός από τους σπουδαιότερους χορευτές και χορογράφους του προηγούμενου αιώνα.

Σκηνοθεσία: Άλα Κόβγκαν

«Morbius»

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Ο Μάικλ Μόρμπιους είναι ένας ιδιοφυής επιστήμονας, ο οποίος έχοντας ξεπεράσει μια δύσκολη παιδική ηλικία, παλεύει ακόμη με μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί να τον σκοτώσει. Προκειμένου να επιβιώσει δεν θα διστάσει να δοκιμάσει τις πιο ανορθόδοξες και παράνομες μεθόδους θεραπείας, μεταμορφώνοντας τον εαυτό του σε βαμπίρ στην πορεία.

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόζα
Πρωταγωνιστούν: Τζάρεντ Λέτο, Μάικλ Κίτον, Ματ Σμιθ, Άντρια Αρτζόνα, Τζάρεντ Χάρις, Αλ Μάντριγκαλ, Τάιρεζ Γκίμπσον

«Τα Ρόδια του Ναγκόρνο Καραμπάχ»

Ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2022. Στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ μέρος των Αρμενίων που ζουν στην υπό αμφισβήτηση περιοχή είναι πλέον υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν τα πατρογονικά εδάφη τους, συχνά βάζοντας φωτιά στα σπίτια και την περιουσία τους, προκειμένου να μην τα παραδώσουν στους νικητές Αζέρους.

Σκηνοθεσία: Θωμάς Σίδερης

«Sonic: Η Ταινία 2»

Συνδυασμός live action με animation, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Ο κακός Δρ. Ρομπότνικ ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και με την ισχυρή έχιδνα Νακλς στο πλάι του ετοιμάζονται να επιτεθούν στον ανυποψίαστο Σόνικ, ο οποίος πιστεύει πως έχει ξεμπερδέψει μαζί τους.

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ
Πρωταγωνιστούν: Τζιμ Κάρεϊ, Μπεν Σβαρτς, Τζέιμς Μάρσντεν, Τίκα Σάμπτερ, Νατάσα Ρόθγουελ, Άνταμ Πάλι, Σέμαρ Μουρ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 31/3-6/4
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment