PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Διεθνές Τουρνουά Γυναικών $10.000 Πετρούπολη


Διεξαγωγή του Διεθνούς Τουρνουά Γυναικών “Petroupoli Tennis Cup”, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις τένις του Δήμου Πετρούπολης, από 29/4 έως 8/5.

Με αφορμή την διεξαγωγή του Διεθνούς Τουρνουά γυναικών « Petroupoli tennis cup »της ITF WOMAN CIRCUIT 10.000$, το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις τένις του Δήμου Πετρούπολης, από 29/4 έως 8/5, στο γεύμα καλωσορίσματος που παρέθεσε το Δ.Σ. του ομίλου στον πολυχώρο «ΑΠΟΛΙΣ» την Δευτέρα 2/5/2011 στις 40 αθλήτριες που έχουν έρθει από όλο τον κόσμο (ΗΠΑ, Αυστραλία, Ρωσία κ.λπ), παραβρέθηκαν, καλωσόρισαν και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις αθλήτριες ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής κ. Κων/νος Παπαντωνίου, ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Θωμάς Κοτσαμπάς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ . Σπύρος Ζαννιάς, o πρόεδρος του Δ.Σ. Ο.Α.Π. κ. Ντόντος Παναγιώτης, ο έφορος και υπεύθυνος αγώνων κ. Τσάδαρης Σάκης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων αναρτώνται καθημερινά στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (ηλεκτρονική Δ/νση http://www.efoa.gr) και της ITF.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας

Peristeri News

Leave a Comment