Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αρχίζει η προετοιμασία για την Πέμπτη



Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για την ανδρική ομάδα μπάσκετ έπειτα από την τετραήμερη ξεκούραση που ακολούθησε το παιχνίδι με το Μαρούσι.

Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για την ανδρική ομάδα μπάσκετ έπειτα από την τετραήμερη ξεκούραση που ακολούθησε το παιχνίδι με το Μαρούσι.

Το Περιστέρι αρχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό (Πέμπτη 28/4 – 18:00) με στόχο –όπως είπε και ο Αργύρης Πεδουλάκης την Τετάρτη- να «πάρουν εμπειρίες τα νέα παιδιά».

Ολοι γνωρίζουμε ότι τα περιθώρια να απειληθεί ο Παναθηναϊκός είναι από απειροελάχιστα, ως ανύπαρκτα, όμως καμιά φορά είναι καλύτερα να είσαι εκεί και να παλεύεις, από το να παρακολουθείς εξ αποστάσεως.

Οι αγωνιστικές εμπειρίες δεν αποκτώνται… κοιτάζοντας.

Το Περιστέρι θα προσπαθήσει -στο μέτρο του δυνατού- να σταθεί αξιοπρεπώς κι να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο καλύτερα γίνεται.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επιστροφή στη δράση για το Περιστέρι με το Μαρούσι

Peristeri News

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Leave a Comment