Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Καθημερινά δωρεάν rapid tests στο Δήμο Περιστερίου



Ο ΕΟΔΥ θα διενεργεί καθημερινά δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) για τους κατοίκους στο Περιστέρι, μετά από στοχευμένες παρεμβάσεις του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και του Αντιδημάρχου Υγείας Γεωργίου Μπεκιάρη.

Ξεκινούν από τις 22 Νοεμβρίου 2021, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, στα δημοτικά καταστήματα – γραφεία του περιφερειακού τμήματος Περιστερίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), έναντι της πλατείας Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι», ώρες 12:00 – 18:00, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι μαθητές και οι εργαζόμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Θα τηρούνται αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας) για την ομαλή διεξαγωγή των rapid tests και την αποφυγή συνωστισμού.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ με Νέα Ελληνικά

Peristeri News

Συνελήφθη 23χρονος για διακίνηση ναρκωτικών σε προαύλιο σχολείου στον Ασπρόπυργο

Peristeri News

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Peristeri News

Leave a Comment