PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εμπρηστική επίθεση στο βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Καλλιάνο


Eμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Καλλιάνου στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη τοποθέτησαν άγνωστοι.

Ο μηχανισμός εξερράγη περίπου στη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου, με τις αρχές να εξετάζουν κάμερες από γύρω μαγαζιά.

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια.
Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50.

Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά. Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους. Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έκρηξη που αναστάτωσε τους ενοίκους της πολυκατοικίας και τους γείτονες, έσπασε ο υαλοπίνακας της κυρίας εισόδου και προκλήθηκε μαύρισμα των τοίχων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τσιόδρας: Σήμα κινδύνου για ιλαρά, κοκκύτη, στρεπτόκοκκο

Peristeri News

Στο ΣτΕ το πολεοδομικό σχέδιο των πυρόπληκτων περιοχών

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής για μη εγκεκριμένο συστατικό

Peristeri News

Leave a Comment