Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη



Δύσκολες ώρες περνά ο Βασίλης Λεβέντης, καθώς βρίσκεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό, δίνοντας σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε εμβολιαστεί, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Πώς έφτασε στη ΜΕΘ

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε νοσήσει από την αρχή της εβδομάδας, αλλά τα συμπτώματα ήταν ήπια και βρισκόταν σε καραντίνα σπίτι του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε διαγνωστεί προ δεκαημέρου με κορωνοϊό, ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να πάει στον Ευαγγελισμό.

Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του και μετά από την αξονική που έδειξε ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις

Peristeri News

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιον Όρος

Peristeri News

Όχημα μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

Peristeri News

Leave a Comment