Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννημάτα: Αν δεν υπήρχε το Κίνημα Αλλαγής δεν θα υπήρχε και ΠΑΣΟΚ



Αιχμές για τη στάση συνυποψηφίων της στις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, άφησε η Φώφη Γεννηματά.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» που παραχώρησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, άφησε αιχμές για τους συνυποψήφιούς της στις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος και τόνισε ότι «δεν είναι αποδεκτό υποψήφιος πρόεδρος να αντιπολιτεύεται το κόμμα του».

«Ζητώ την νέα εντολή για να κατακτήσουμε τον κοινό μας στόχο. Στις εθνικές εκλογές που έρχονται η παράταξη μας να αναδειχθεί και πάλι ισχυρή, πρωταγωνιστής, εγγυητής της προοδευτικής διακυβέρνησης του τόπου», ανέφερε και έκανε ειδική μνεία στην υποψηφιότητά της.

«Στόχος όμως που προϋποθέτει την ενότητα, την καθαρή προοδευτική ταυτότητα, την αυτόνομη πορεία μας απέναντι στην ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το εγγυάται η ως τώρα πορεία μου. Γιατί το 2015 ανέλαβα μια παράταξη σε παρακμή, βαθιά διχασμένη, στα όρια της εξόδου από την Βουλή», είπε.

Σε ερώτηση γιατί ένας ψηφοφόρος να επιλέξει την ίδια, απάντησε: «Διασφάλισα την ενότητα, ενίσχυσα τις δυνάμεις της, οδήγησα στον υπερδιπλασιασμό των εκλογικών ποσοστών της, με συνεχείς πολιτικές πρωτοβουλίες και προτάσεις για όλα τα μεγάλα θέματα του τόπου, όπως αναγνωρίζουν ακόμη και οι αντίπαλοι μας. Όσοι βάλαμε πλάτη, ενώσαμε δεν διαιρέσαμε, προσθέσαμε δεν αφαιρέσαμε. Κάναμε τον κόσμο να νοσταλγεί και όχι να βρίζει το ΠΑΣΟΚ».

Στη συνέχεια, η κ. Γεννηματά έριξε τα βέλη της στους συνυποψηφίους της: «Κανείς δεν θα συνεχίσει να πορεύεται κρυπτόμενος. Δεν είναι αποδεκτό υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος να αντιπολιτεύεται το κόμμα του και όχι την κυβέρνηση Μητσοτάκη», είπε.

«Αν δεν υπήρχε το Κίνημα Αλλαγής δεν θα υπήρχε και ΠΑΣΟΚ σήμερα. Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν έφυγε. Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ φωτίζει το δρόμο μας. Πορευόμαστε με τις αρχές και τις αξίες του, τιμούμε και αναδεικνύουμε την διαχρονική πορεία του», κατέληξε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Προβλήματα στο 5ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι – «Καυτό» το κλίμα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο

Peristeri News

Ξεκινούν στο Περιστέρι οι εργασίες του 5ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Peristeri News

Κριτική από το Κίνημα Δημοκρατίας Περιστερίου προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment