Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σέντρα στο πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου



Εγκρίθηκε ομόφωνα στη Γενική συνέλευση της Πέμπτης η προκήρυξη του πρωταθλήματος, γεγονός που σημαίνει ότι σε 9 μέρες θα έχουμε επιτέλους δράση στα γήπεδα της Super League.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε η συμφωνία του Αστέρα με τη Nova και των πέντε ΠΑΕ (Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία) με την Cosmote TV.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Nova έχει πέντε ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται τα δικαιώματά του.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών, έπειτα από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος νέος προπονητής στο Περιστέρι

Peristeri News

Με επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή ολοκληρώθηκε το πρώτο «Peristeri Family Day»

Peristeri News

Τέλος από το Περιστέρι ο Γιώργος Λιμνιάτης

Peristeri News

Leave a Comment