PeristeriNews.gr
Κοινωνία

27 ώρες χωρίς ρεύμα σπίτια στο Περιστέρι


Μονάχα απόγνωση και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους Περιστεριώτες πολίτες η 27ωρη (μέχρι στιγμής) διακοπή ρεύματος που αντιμετωπίζουν.

Αρκετοί δρόμοι στο Περιστέρι κυρίως στο Λόφο Αξιωματικών και στη Νέα Ζωή δεν έχουν ρεύμα από χθες το απόγευμα.

Όπως καταλαβαίνεται η απόγνωσή τους έχει φτάσει στο έπακρο ενώ αναφέρουν στο PeristeriNews.gr πως τις τελευταίες ώρες η ΔΕΔΔΗΕ τους απαντά συνεχώς ότι η βλάβη θα διορθωθεί εντός δυο ωρών ή δεν απαντά και καθόλου.

Πλέον οι πολίτες είναι δικαίως εξαγριωμένοι αφού κανένας υπεύθυνος δεν καταλαβαίνει όπως φαίνεται το γολγοθά που έχουν περάσει από χθες.

Θυμίζουμε ότι βρισκόμαστε εν μέσω καύσωνα με 40+ βαθμούς Κελσίου και με ανθρώπους που έχουν ανάγκη το ηλεκτρικό ρεύμα για λόγους υγείας.

Αρκετά μηνύματα πολιτών στοχεύουν και τη διοίκηση του Δήμου Περιστερίου, στην οποία έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για το θέμα αλλά όπως μας αναφέρουν δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη.

Είναι η πολλοστή φορά που το Περιστέρι αντιμετωπίζει πολύωρα προβλήματα με διακοπές ρεύματος και θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει μια σοβαρή ενασχόληση με το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PeristeriNews.gr πρόβλημα αντιμετωπίζουν περισσότεροι από 10.000 συμπολίτες μας που εδώ και 27 ώρες είναι χωρίς ρεύμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη 31χρονος για πορνογραφία ανήλικων μέσω διαδικτύου

Peristeri News

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ρέμα στο Ίλιον

Peristeri News

Εξαρθρώθηκε μεγάλη συμμορία που νόθευε τόνους καυσίμων και ποτών

Peristeri News

Leave a Comment