Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Στο υπουργείο Εργασίας η τρόικα



Περισσότερες από τρεις ώρες κράτησε η “ιερά εξέταση” του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας από τους ελεγκτές της τρόικας.

Περισσότερες από τρεις ώρες κράτησε η “ιερά εξέταση” του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας από τους ελεγκτές της τρόικας, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές, θεωρούν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν εμπόδια στην υπογραφή των επιχειρησιακών ειδικών συμβάσεων, ενώ εκφράζουν την αντίθεσή τους με το δικαίωμα της επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων.

Οι ελεγκτές της τρόικας συναντήθηκαν επίσης με την Γενική Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αθηνά Δρέττα, και συζήτησαν για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων των μέτρων για τη μείωση των δαπανών των Ταμείων και ιδιαίτερα για το μέτρο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και της ενιαίας τιμολόγησης των ιατρικών πράξεων και των εξετάσεων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Παράταση για πληρωμή οφειλών έως τη Δευτέρα

Peristeri News

Φορολοταρία Οκτωβρίου 2025 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

Από Δευτέρα η ενίσχυση 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους

Peristeri News

Leave a Comment