Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απεργεί ο Δημόσιος τομέας



Θα υπολειτουργεί σήμερα ο δημόσιος τομέας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο νέο προϋπολογισμό.

Θα υπολειτουργεί σήμερα ο δημόσιος τομέας, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο νέο προϋπολογισμό.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία.

Σοβαρά προβλήματα θα υπάρξουν και στα αεροπορικά δρομολόγια, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πραγματοποιήσουν στάση από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Κανονικά θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η ΑΔΕΔΥ απευθυνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ, να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα γίνουν στις 11.30 το πρωί στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στη Θεσσαλονίκη στο άγαλμα Βενιζέλου.

Απεργιακές συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις θα γίνουν σε σε πολλές άλλες πόλεις.

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει επίσης συγκέντρωση στις 11:00 στην Ομόνοια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Leave a Comment