Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σ. Ζαχαράκη: Στις 14 Μαΐου ανοίγει ο τουρισμός



Στις 14 Μαΐου αναμένεται να ανοίξει ο τουρισμός στην χώρα μας τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στην τηλεόραση του Μέγκα.

Συγκεκριμένα, η κ. Ζαχαράκη ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι μέχρι τότε, υπάρχει μια πιλοτική επανεκκίνηση με το Ισραήλ, ενώ σε λίγες μέρες θα γνωστοποιηθεί η επικαιροποιημένη μορφή των πρωτοκόλλων για τον τουρισμό.

Ακόμα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” η υφυπουργός Τουρισμού αναφέρεται στους σχεδιασμούς του υπουργείου ενόψει καλοκαιριού και σημειώνει ότι κάνουμε κάθε προσπάθεια, χρησιμοποιούμε κάθε μηχανισμό κα μέσο, ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από την προηγούμενη χρονιά.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Προβλήματα στο 5ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι – «Καυτό» το κλίμα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο

Peristeri News

Ξεκινούν στο Περιστέρι οι εργασίες του 5ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Peristeri News

Κριτική από το Κίνημα Δημοκρατίας Περιστερίου προς τον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment