Viber
PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Μπάγια Αντωνοπούλου στη Διάδραση: Ποια είναι τα πρότυπα που δημιουργούν τα social media



Η Μπάγια Αντωνοπούλου, αποδέχτηκε την πρόκληση του συναδέλφου δημοσιογράφου και φίλου της κ. Φιλιππίδη και συζητά με τον πρόεδρο της Διάδρασης κ. Σταύρο Θεοδωρακόπουλο για τη δική της εμπειρία σε σχέση με τη χρήση των social media, των οθονών και της τεχνολογίας γενικότερα.

Κάνει η ίδια την ιδανική χρήση ή μήπως το κινητό έχει μετατραπεί σε προέκταση του χεριού της;

“Εγώ χρησιμοποιώ το Instagram και παράλληλα το Twitter για τη δουλειά, όποτε θα με δεις να κάνω συνέχεια scroll-down και ανανέωση περιεχομένου στο κινητό μου. Το Instgram έχει το εξής και καλό και κακό” μας αναφέρει, “και το βασικό αρνητικό είναι ότι καταφέρνει να δημιουργεί πρότυπα που επηρεάζουν τις νεαρές ηλικίες”.

Παρακολουθήστε το video και τις άκρως ενδιαφέρουσες απαντήσεις της, για την διεισδυτική ικανότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την υπερχρήση του κινητού και την καθημερινότητα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ανδρικά φούτερ για προπόνηση: Ποια τεχνικά χαρακτηριστικά να αναζητήσεις

Peristeri News

Η κληρονομιά του “three stripes”: Πώς εξελίχθηκαν τα αγαπημένα sneakers μέσα στις δεκαετίες

Peristeri News

Πρωτοχρονιά: 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να ξεκινήσεις ιδανικά τη νέα χρονιά

Peristeri News

Leave a Comment