Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αναστολές Φεβρουαρίου: Σήμερα πληρώνεται το επίδομα 534 ευρώ



Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού, με το επίδομα 534 ευρώ πληρώνονται σήμερα στους εργαζόμενους που είναι δικαιούχοι και που δηλώθηκαν σε αναστολή σύμβασης εργασίας τον Φεβρουάριο.

Αναλυτικά σήμερα καταβάλλονται 260,52 εκατομμύρια ευρώ σε 611.618 δικαιούχους και ειδικότερα:

-αποζημιώσεις ειδικού σκοπού με βάση τα 534 ευρώ σε 532.208 εργαζόμενους, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή κατά τον Φεβρουάριο (254,9 εκατομμύρια ευρώ)

-αποζημιώσεις ειδικού σκοπού σε 8.272 δικαιούχους για αναστολές συμβάσεων εργασίας Ιανουαρίου, για τις οποίες υποβλήθηκαν συμπληρωματικές δηλώσεις (3,12 εκατομμύρια ευρώ)

-επιδόματα αδείας σε 71.092 εργαζόμενους που έχουν ενταχθεί στον Μηχανισμό «Συν-Εργασία» (2,4 εκατ. ευρώ)

-αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 116 δικαιούχους, στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων από εργαζομένους με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης στον κλάδο του τουρισμού (55.686 ευρώ).


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment