Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Φιλική ήττα το Περιστέρι από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ



Την ήττα με 86-71 (ημίχρονο 53-44) γνώρισε το Περιστέρι από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσαν το Σάββατο (20/2) οι δυο ομάδες εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε στην διάθεση του τον Γιάννη Μπουρούση, που έκανε ατομικό πρόγραμμα, και τους διεθνείς Χρήστο Σαλούστρο και Ζώη Καράμπελα.

Δοκίμασε σχήματα και συστήματα και είχε την ευκαιρία να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του.

Από την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς Δημήτρης Κατσίβελης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης, Γιόνας Ματσιούλις, αλλά και οι Μάρκους Σλότερ και Κίνγκσλεϊ Μόουζες.

ΑΕΚ (Ηλ. Παπαθεοδώρου): Μέικον 17, Μορέιρα 17, Λοτζέσκι 10, Ζήσης 9, Λάνγκφορντ 8, Γόντικας 8, Γιάνκοβιτς 8, Μαυροειδής 6, Ρογκαβόπουλος 3

Περιστέρι (Σ. Μανωλόπουλος): Γκουτιέρες 8, Πέτεγουεϊ 15, Μακλέιν 7, Τζόουνς 14, Γούνταρντ 10, Σκορδίλης 5, Βασιλόπουλος, Κρόκετ 6, Μάντζαρης 7


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επιστροφή στη δράση για το Περιστέρι με το Μαρούσι

Peristeri News

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Leave a Comment