Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ατρόμητος: Χωρίς Λάζαρο και Μανούσο αλλά με Εντομβόνγι στο Αγρίνιο



Δίχως Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γιώργο Μανούσο ταξιδεύει στο Αγρίνιο ο Ατρόμητος ενόψει του ματς με τον Παναιτωλικό. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Γιαννιώτης που ακολούθησε μέρος του προγράμματος την Τετάρτη.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Εντομβόνγι, ο οποίος αποκτήθηκε την Τρίτη και πιθανότατα θα ντεμπουτάρει την Πέμπτη στο Αγρίνιο.

Επίσης στην αποστολή βρίσκεται και ο Χαβιέρ Ούμπιδες, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά για το επόμενο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 24 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Τριμμάτης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Αθανασίου, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Εχίτζε Ουκάκι – Ποιος είναι ο 21χρονος εξτρέμ

Peristeri News

Πάλεψε για ένα ημίχρονο στο ΣΕΦ το Περιστέρι αλλά ηττήθηκε

Peristeri News

Πισωγύρισμα του Ατρόμητου και ήττα από τον ΟΦΗ στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment