Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δίκη Χρυσής Αυγής: Παρών τη Δευτέρα ο Γιάννης Λαγός – Απαγόρευση συγκέντρωση συμπαράστασης



Σε απαγόρευση συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Εκδίδεται, αργότερα σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων».

Σήμερα, ο ευρωβουλευτής και καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, Γιάννης Λαγός, απηύθυνε κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το Εφετείο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Το πρωί της Δευτέρας στις 9 στο εφετείο γκρεμίζουμε ΟΛΑ τα ψέματα μιας φοβισμένος ομάδας ανθρωπάκων που εκτελώντας εντολές καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου. Δεν με φοβίζετε. Ποτέ δεν θα πάρετε αυτή την χαρά».

Μάλιστα, ο Λαγός γνωστοποίησε ότι θα παρευρεθεί αύριο στο Εφετείο:

«Το τεστ κορωνοϊού ήταν καθαρό. Ο δρόμος για Ελλάδα είναι ανοιχτός. Δευτέρα 12/10 στις 10 το πρωί θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιώτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματα της εις βάρος 67 ΑΘΩΩΝ», έγραψε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment