Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Φ. Γεννηματά: Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αποτρέψει τον εκβιασμό της Τουρκίας



«Κανένας εκβιασμός με πρόσχημα τις απαράδεκτες διεκδικήσεις της Τουρκίας δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση. Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να τον αποτρέψει» τόνισε η Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για να ενημερωθεί για τα εθνικά θέματα και τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

«Είναι κρίσιμες οι στιγμές για τον τόπο. Η τουρκική επιθετικότητα κλιμακώνεται επικίνδυνα, προκαλώντας και την Ελλάδα και την Ευρώπη» είπε, αμέσως μετά τη συνάντηση, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Όπως συμπλήρωσε, «οι Έλληνες ενωμένοι οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας με νηφαλιότητα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα».

Σε σύσκεψη που ακολούθησε, η κ. Γεννηματά ενημέρωσε τους Γιώργο Παπανδρέου, Νίκο Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδο και Κώστας Σκανδαλίδη για τη συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Κυρανάκης: Τα τρόλεϊ υπηρέτησαν αποτελεσματικά την Αττική για πάνω από μισό αιώνα

Peristeri News

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Leave a Comment