Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τ. Θεοδωρικάκος: Θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την εστίαση



Μια πολύ χρήσιμη ρύθμιση που ως στόχο έχει τη στήριξη των θέσεων εργασίας και των επαγγελματιών της εστίασης, χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, την εφαρμογή από αύριο των ρυθμίσεων για δωρεάν διάθεση επιπλέον δημόσιου χώρου για τραπεζοκαθίσματα στις επιχειρήσεις.

Μιλώντας, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως «το πιο σημαντικό θέμα είναι να στηρίξουμε τις θέσεις εργασίας. Να συνεχίσουν οι εργαζόμενοι να έχουν τη δουλειά τους και να συνεχίσουν τα καταστήματα εστίασης να προσφέρουν τις υπηρεσίες που πρέπει στους πολίτες».

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να κρατηθούν οι θέσεις εργασίας. Έχουμε μια δύσκολη μάχη μπροστά μας», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος σε ενδεχόμενο άνοιγμα των δημοτικών σχολείων είπε ότι η απόφαση συμπαρασύρει και τους παιδικούς σταθμούς.

«Βλέπω ότι τα μέλη της Επιτροπής έχουν θετική άποψη για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, αλλά την τελική απόφαση γι’ αυτό θα την πάρει ο πρωθυπουργός. Θα ανακοινωθεί αύριο. Αλλά εφόσον ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία, θα ανοίξουν και οι παιδικοί σταθμοί για το υπόλοιπο διάστημα», επεσήμανε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Leave a Comment