Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δήμος Περιστερίου: Ποτέ η ανάγκη για αίμα δεν ήταν τόσο μεγάλη…



Με ανακοίνωση ο Δήμος Περιστερίου μας καλεί σε έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο την Δευτέρα 30 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κορονοϊός μας ανάγκασε να μένουμε σπίτι, όμως κάποιες ανάγκες δεν έχουν αλλάξει. Κάθε ημέρα που περνάει, τα αποθέματα αίματος μειώνονται. Γι’ αυτό γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες!

O Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) διοργανώνει την έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία, με τη υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Λαϊκού Νοσοκομείου.

Η αιμοδοσία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, ώρες 9:00 – 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (1ος όροφος), Στάση Μετρό «Περιστέρι». Κλείνετε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου (τηλ. 2105701091, ώρες 8:00-15:00).

Ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην προσπάθεια για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες για αίμα, σε συνεργασία με το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), την Περιφέρεια Αττικής, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ποιες συναυλίες θα γίνουν τις Απόκριες στο Περιστέρι – Το Εκθεσιακό Κέντρο φοράει γιορτινά

Peristeri News

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Αντίθετη στην πλήρη κατάργηση των σχολικών επιτροπών

Peristeri News

Leave a Comment